HomeFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
TGPL @ facebook
 
Click
 
 
Bilik Tetamu
Organisasi Teratak Gambar
Chairman
 
Vice Chairman
 
CEO
(Founder)
 
 Directors
(Administrators)
 
Secretary
 
General Manager
(Super Moderator cum Admin)
 
Technical Manager
(Technical Moderator)
 
Managers
(Moderators)
  
Assistant Manager
(Junior Moderator)
 
Chatbox Manager
(Chatbox's Moderator)
 
Marketing Executive
(Active in recruiting new members)
 
Executive
(Most active members)
Latest topics
» Ex Communication A Novel Epub Bud
Tue Oct 11, 2016 1:17 am by laquthaddljfyld

» Ex Communication A Novel Epub Bud
Tue Oct 11, 2016 12:15 am by laquthaddljfyld

» tanda tanda awal jatuh cinta
Sun Dec 16, 2012 2:48 am by apai_chey

» Mengapa Jam Menunjukkan Jam 10.10 ?
Wed Dec 12, 2012 9:33 am by apai_chey

» Adakah anda dapat cari kesilapan?
Thu Dec 06, 2012 4:43 am by fais

» kenduri besar-besaran
Thu Dec 06, 2012 4:40 am by fais

» Hantu Jenglot yang dikaji oleh Seekers Malaysia
Thu Dec 06, 2012 4:38 am by fais

» assalamualikum
Thu Dec 06, 2012 4:35 am by fais

» Fasha sanda kaki rokok?
Thu Dec 06, 2012 4:33 am by fais

» Serangga Pelik Berbentuk Daun
Thu Dec 06, 2012 4:29 am by fais

» Mata Dalam Kemaluan?...
Thu Dec 06, 2012 4:23 am by fais

» Uri Manusia Dibuat Sup Untuk Kecantikan ?
Thu Dec 06, 2012 3:58 am by fais

» lubang gergasi
Sun Apr 29, 2012 6:10 pm by qaidah

» Fosil Bulu Burung Pertama Ditemui
Sun Apr 29, 2012 6:07 pm by qaidah

» dirakamkan semasa kebakaran
Sun Apr 29, 2012 5:57 pm by qaidah

Poll
Teratak Gambar Pte. Ltd
Membosankan
9%
 9% [ 5 ]
Biasa
14%
 14% [ 8 ]
Menarik
78%
 78% [ 45 ]
Total Votes : 58
Disclaimer
TGPL  does not guarantee the reliability, completeness, accuracy, timeliness or up-to-date-ness of the material presented on the Forum Board. The material (photos, videos or texts) is published "as is", and does not represent the official views and opinions of TGPL.
 
• Any reliance upon the Material presented on these forums shall be at User's own risk.TGPL does not review the substance of the content posted by users on these forums and is therefore not responsible for any of such content. TGPL merely provides a space for its users to express and exchange their own opinions.
 

Share | 
 

 hantu AJL 24?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aura
VIP
VIP


Male
Posts : 315
Age : 40
Location : TANJUNG
Status : nikah dah
Joined : 2009-03-05

PostSubject: hantu AJL 24?   Wed Jan 13, 2010 10:19 am

aku terima email ni...sejauhmana kebenarannya..wallhuaklam


(SERAM) Ada Hantu Di AJL 24?



[size=12]Huhuh. Takutnya kitaorang tengok gambar kat atas tue. Korang perasan ke tak? Katanya benda tue muncul masa persembahan Aizad lagu Kau Aku. Mula-mulanya ramai yang spekulasi tue adalah penari FT. Maklumlah penari dia kan ada yang terbang-terbang. Tapi takkan la terbang sampai ke situ kan?

Ini ialah apa yang dikatakan oleh klubbkidd (orang yang amik gambar nie):-

Time ni masa Aizat wat show Kau Aku. Ada benda atas scaffolding kat atas pentas. Ada ‘orang’ yang berbalut serba putih. Terkejut gak.. tapi kita bayangkan penari Faizal yang wat show pastuh… yang sorang itam sorang pakai putih tuh….yang terbang2. Masaalahnya… satu… ‘orang’ tu tetiba lambai2 kat arah kita.. pastuh menghilang terus! Secondly dia tak pakai baju ketat dancer terbang… dan kain longgar2 cam terbukak sikit flapping gituh, tak cam baju dancer.
Seram gile nie beb!! Ada makhluk lain pun nak berhibur time AJL 24. Takutnya ~~~ Buat mereka yang berani, ada gambar close up selepas nie. Kalau lemah semangat sila jangan tengok yek.


Sedikit penerangan dari Klubkidd.
1. Insiden ni disaksikan lima orang in total dalam kumpulan kengkawan aku. Aku sempat snappy dua pic je, memula ingat nak blog wat lawak, sebab kami semua sangkakan penari Faizal, sebab kejadian ketika lagu Aku Kau oleh Aizat. Aku cuma sedar ‘kepelikan’ bila pas dua kali snap blur tuh – kali ketiga aku tengok nak amik da hilang.
2. Memang ‘entiti’ itu bergerak, seperti orang tapi pergerakan dia minimal, tapi seolah cubaan lambaian sambil melihat ke arah audience dibawah.
3. Aku da bertanyakan orang kuat production TV3 dan setelah gambar dikaji, memang sesuatu yang pelik sebab
a. Bahagian beam dia dok tuh, terlalu jauh dari tempat bebudak penari Faizal yang pakai harness gayut.
b. Tidak kelihatan kelibat pon orang lain – dan tak mungkin dancer unsupervised alone.
c. Tempat itu terlalu jauh kedepan, memandangkan dia da keluar zon pentas, dan tidak ada staff production yang akan ke sana sebab tak ada kena mengena atau fungsi. On top of that – orang production akan pakai warna hitam sahaja.
d. Memang juga disahkan itu bukan pakaian penari Faizal.










Back to top Go down
zam
VVIP
VVIP


Posts : 2302
Joined : 2008-06-20

PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Wed Jan 13, 2010 10:23 am

takut laaaa.....!

_______________________________________________
Back to top Go down
http://tgpl.forumotion.com
michiru
Secretary
Secretary


Female
Posts : 1257
Age : 31
Location : kuala lumpur
Status : sedang bagi singa mkn..
Joined : 2009-05-14

PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Wed Jan 13, 2010 10:27 am

[url=https://servimg.com/image_preview.php?i=182&u=13908675][/url]

baru napak jelas...mmg tempat dia kat situ huhu...
Back to top Go down
zam
VVIP
VVIP


Posts : 2302
Joined : 2008-06-20

PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Wed Jan 13, 2010 10:45 am

hantu sesekali nak berhibur...

_______________________________________________
Back to top Go down
http://tgpl.forumotion.com
zmrbd
Executive
Executive


Male
Posts : 2507
Age : 44
Location : K.L
Status : Married
Joined : 2009-04-20

PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Wed Jan 13, 2010 12:28 pm

bole jadi macam2...
Back to top Go down
aura
VIP
VIP


Male
Posts : 315
Age : 40
Location : TANJUNG
Status : nikah dah
Joined : 2009-03-05

PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Wed Jan 13, 2010 3:21 pm

apa pun BLACK jugak untung bleh cium pipi mas idayu....hehehehe
Back to top Go down
naza
Executive
Executive


Male
Posts : 1001
Age : 29
Location : cheras
Status : not aza anymore but still sideways
Joined : 2009-08-19

PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Wed Jan 13, 2010 3:34 pm

a`ah..btl 2 aura.
Back to top Go down
zmrbd
Executive
Executive


Male
Posts : 2507
Age : 44
Location : K.L
Status : Married
Joined : 2009-04-20

PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Thu Jan 14, 2010 10:31 am

aura wrote:
apa pun BLACK jugak untung bleh cium pipi mas

HANTU PUNYA BLACK!
Back to top Go down
qaidah
Manager
Manager


Male
Posts : 7761
Age : 35
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Fri Jan 15, 2010 12:20 am

black lg hantu upo eh
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: hantu AJL 24?   Today at 1:54 pm

Back to top Go down
 
hantu AJL 24?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TGPL : Teratak Gambar Pte. Ltd. :: Koleksi Gambar di TGPL :: Gambar Hantu-
Jump to: