HomeFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
TGPL @ facebook
 
Click
 
 
Bilik Tetamu
Organisasi Teratak Gambar
Chairman
 
Vice Chairman
 
CEO
(Founder)
 
 Directors
(Administrators)
 
Secretary
 
General Manager
(Super Moderator cum Admin)
 
Technical Manager
(Technical Moderator)
 
Managers
(Moderators)
  
Assistant Manager
(Junior Moderator)
 
Chatbox Manager
(Chatbox's Moderator)
 
Marketing Executive
(Active in recruiting new members)
 
Executive
(Most active members)
Latest topics
» tanda tanda awal jatuh cinta
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSun Dec 16, 2012 2:48 am by apai_chey

» Mengapa Jam Menunjukkan Jam 10.10 ?
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Dec 12, 2012 9:33 am by apai_chey

» Adakah anda dapat cari kesilapan?
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:43 am by fais

» kenduri besar-besaran
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:40 am by fais

» Hantu Jenglot yang dikaji oleh Seekers Malaysia
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:38 am by fais

» assalamualikum
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:35 am by fais

» Fasha sanda kaki rokok?
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:33 am by fais

» Serangga Pelik Berbentuk Daun
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:29 am by fais

» Mata Dalam Kemaluan?...
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:23 am by fais

» Uri Manusia Dibuat Sup Untuk Kecantikan ?
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 3:58 am by fais

» lubang gergasi
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSun Apr 29, 2012 6:10 pm by qaidah

» Fosil Bulu Burung Pertama Ditemui
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSun Apr 29, 2012 6:07 pm by qaidah

» dirakamkan semasa kebakaran
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSun Apr 29, 2012 5:57 pm by qaidah

» skill terpendam..baru la ader yg sudi snap pic haku,,
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Feb 08, 2012 5:19 pm by michiru

» Ilusi Optik..Lipatan Gambar
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeFri Jan 27, 2012 12:35 am by apai_chey

Poll
Teratak Gambar Pte. Ltd
Membosankan
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_vote_lcap9%Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_vote_rcap
 9% [ 5 ]
Biasa
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_vote_lcap14%Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_vote_rcap
 14% [ 8 ]
Menarik
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_vote_lcap78%Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_vote_rcap
 78% [ 45 ]
Total Votes : 58
Disclaimer
TGPL  does not guarantee the reliability, completeness, accuracy, timeliness or up-to-date-ness of the material presented on the Forum Board. The material (photos, videos or texts) is published "as is", and does not represent the official views and opinions of TGPL.
 
Any reliance upon the Material presented on these forums shall be at User's own risk.TGPL does not review the substance of the content posted by users on these forums and is therefore not responsible for any of such content. TGPL merely provides a space for its users to express and exchange their own opinions.
 

Share
 

 Hati-hati kalau self pic kat tandas.........

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeFri Jan 09, 2009 10:22 pm

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Fail10
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com
apai_chey
Technical Manager
Technical Manager
apai_chey

Male
Posts : 3659
Age : 36
Location : PCI bus 0, device 20, function 2
Status : Unknown Device
Joined : 2008-11-25

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSat Jan 10, 2009 2:06 pm

muahaha hudoh petul.. lain kali flush ar dulu..
Back to top Go down
http://www.telatah.com
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSat Jan 10, 2009 3:54 pm

lupe la tu.Cian........
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com
pacai
Assistant Manager
Assistant Manager
pacai

Male
Posts : 878
Age : 44
Location : brunei town
Status : married
Joined : 2009-01-02

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSun Jan 11, 2009 12:19 pm

hahahahahaaaaaaaaa....pedih hulu hati aku wakwakwak
Back to top Go down
apai_chey
Technical Manager
Technical Manager
apai_chey

Male
Posts : 3659
Age : 36
Location : PCI bus 0, device 20, function 2
Status : Unknown Device
Joined : 2008-11-25

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSun Jan 11, 2009 12:23 pm

ni mesti kenangan lepas buang... huhu
Back to top Go down
http://www.telatah.com
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 12:01 am

tak penah buang sebesar tu kot.Huhuhuhuhu
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com
apai_chey
Technical Manager
Technical Manager
apai_chey

Male
Posts : 3659
Age : 36
Location : PCI bus 0, device 20, function 2
Status : Unknown Device
Joined : 2008-11-25

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeSun Jan 18, 2009 1:50 pm

dalam sejarah idup dier lah tu.. huhu
Back to top Go down
http://www.telatah.com
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeMon Jan 19, 2009 11:46 pm

ataupun lame tak membuang,sembelit 9 jam.Huhuhuh
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com
zam
VVIP
VVIP
zam

Posts : 2302
Joined : 2008-06-20

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Mar 25, 2009 3:40 pm

pengotor punya pompuan..hehe

_______________________________________________
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Do10
Back to top Go down
http://tgpl.forumotion.com
apai_chey
Technical Manager
Technical Manager
apai_chey

Male
Posts : 3659
Age : 36
Location : PCI bus 0, device 20, function 2
Status : Unknown Device
Joined : 2008-11-25

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Mar 25, 2009 3:42 pm

tampat lain x leh bgambar ker..huhu..
Back to top Go down
http://www.telatah.com
zam
VVIP
VVIP
zam

Posts : 2302
Joined : 2008-06-20

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Mar 25, 2009 4:05 pm

ntah..sblh ko ke pai.. lagu ok nmpk kan..

_______________________________________________
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Do10
Back to top Go down
http://tgpl.forumotion.com
apai_chey
Technical Manager
Technical Manager
apai_chey

Male
Posts : 3659
Age : 36
Location : PCI bus 0, device 20, function 2
Status : Unknown Device
Joined : 2008-11-25

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Mar 25, 2009 5:25 pm

kalau sebelah ai... kena naked... haha...
Back to top Go down
http://www.telatah.com
tsunamifingas
VIP
VIP
tsunamifingas

Male
Posts : 119
Age : 39
Location : Malaysia
Status : Single
Joined : 2008-08-11

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Mar 25, 2009 6:30 pm

dier tu mesti kene sembelit, pasal makan banyak cabai.... Razz tu yg luper nak flash tu... tak cayer tgk muker dier, control jer tu....!!! Neutral
Back to top Go down
http://www.myspace.com/maniamaniac_azrie
apai_chey
Technical Manager
Technical Manager
apai_chey

Male
Posts : 3659
Age : 36
Location : PCI bus 0, device 20, function 2
Status : Unknown Device
Joined : 2008-11-25

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Mar 25, 2009 6:45 pm

flash ker flush... tsunami
Back to top Go down
http://www.telatah.com
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Mar 25, 2009 11:37 pm

flash?hehehehe,flash kamera tu ke?hehehe Hati-hati kalau self pic kat tandas......... 971150
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com
ilhamhainy
Manager
Manager
ilhamhainy

Female
Posts : 1341
Age : 43
Location : JBI
Status : married
Joined : 2009-02-11

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeWed Mar 25, 2009 11:56 pm

anak sapa ni?nak kna babab bontot ni
Back to top Go down
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Mar 26, 2009 9:54 am

anak makcik peah tu haaaaaaaaa........ala yang sebelah umah tok kadi tu.........
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com
zoulle
Director
Director
zoulle

Male
Posts : 629
Age : 38
Location : in the middle of nowhere..
Status : bujang 3.. :P
Joined : 2008-07-17

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Mar 26, 2009 9:57 am

jijiks aku melihatnya... huhuhu.. kalau cair lagi le jijiksnye..
Back to top Go down
http://www.teratak.com
zam
VVIP
VVIP
zam

Posts : 2302
Joined : 2008-06-20

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Mar 26, 2009 10:02 am

bodo je kan.. suka sgt nk bergambar tuh..

_______________________________________________
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Do10
Back to top Go down
http://tgpl.forumotion.com
apai_chey
Technical Manager
Technical Manager
apai_chey

Male
Posts : 3659
Age : 36
Location : PCI bus 0, device 20, function 2
Status : Unknown Device
Joined : 2008-11-25

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Mar 26, 2009 4:45 pm

tu lah pasal.. nak bergambar tuh tengok lah sket keadaan... kan haru jadinya
Back to top Go down
http://www.telatah.com
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeThu Mar 26, 2009 11:17 pm

kalau cair lagi seni zul........heehe
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com
kudakulari
Manager
Manager
kudakulari

Male
Posts : 3080
Age : 35
Location : kuala rompin
Status : bujang
Joined : 2009-03-13

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeFri Mar 27, 2009 12:48 am

x senonoh betul.. besar lak tu..huhuh..
Back to top Go down
casper
Executive
Executive
casper

Male
Posts : 329
Age : 33
Location : rumah di kuantan, studo di bangi
Status : single but not available
Joined : 2009-03-25

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeFri Mar 27, 2009 6:03 am

len kali flush la dlu.....xpn cari angle yg lebih sopan....
Back to top Go down
Demetrie
Manager
Manager
Demetrie

Male
Posts : 1311
Age : 34
Location : KL
Status : "Penembak Tepat"
Joined : 2009-01-31

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:12 am

Kesian awek negero ni....malu besar die ha...
Back to top Go down
pendekarmustar
Senior Staff
Senior Staff
pendekarmustar

Male
Posts : 67
Age : 35
Location : timur leste
Status : bujang
Joined : 2009-05-28

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitimeFri May 29, 2009 9:10 pm

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk
Back to top Go down
Sponsored content




Hati-hati kalau self pic kat tandas......... Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... I_icon_minitime

Back to top Go down
 
Hati-hati kalau self pic kat tandas.........
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TGPL : Teratak Gambar Pte. Ltd. :: Koleksi Gambar di TGPL :: Gambar Lawak :: Telatah Manusia-
Jump to: