HomeFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
TGPL @ facebook
 
Click
 
 
Bilik Tetamu
Organisasi Teratak Gambar
Chairman
 
Vice Chairman
 
CEO
(Founder)
 
 Directors
(Administrators)
 
Secretary
 
General Manager
(Super Moderator cum Admin)
 
Technical Manager
(Technical Moderator)
 
Managers
(Moderators)
  
Assistant Manager
(Junior Moderator)
 
Chatbox Manager
(Chatbox's Moderator)
 
Marketing Executive
(Active in recruiting new members)
 
Executive
(Most active members)
Latest topics
» tanda tanda awal jatuh cinta
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeSun Dec 16, 2012 2:48 am by apai_chey

» Mengapa Jam Menunjukkan Jam 10.10 ?
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeWed Dec 12, 2012 9:33 am by apai_chey

» Adakah anda dapat cari kesilapan?
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:43 am by fais

» kenduri besar-besaran
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:40 am by fais

» Hantu Jenglot yang dikaji oleh Seekers Malaysia
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:38 am by fais

» assalamualikum
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:35 am by fais

» Fasha sanda kaki rokok?
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:33 am by fais

» Serangga Pelik Berbentuk Daun
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:29 am by fais

» Mata Dalam Kemaluan?...
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 4:23 am by fais

» Uri Manusia Dibuat Sup Untuk Kecantikan ?
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeThu Dec 06, 2012 3:58 am by fais

» lubang gergasi
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 29, 2012 6:10 pm by qaidah

» Fosil Bulu Burung Pertama Ditemui
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 29, 2012 6:07 pm by qaidah

» dirakamkan semasa kebakaran
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeSun Apr 29, 2012 5:57 pm by qaidah

» skill terpendam..baru la ader yg sudi snap pic haku,,
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeWed Feb 08, 2012 5:19 pm by michiru

» Ilusi Optik..Lipatan Gambar
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeFri Jan 27, 2012 12:35 am by apai_chey

Poll
Teratak Gambar Pte. Ltd
Membosankan
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_vote_lcap9%Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_vote_rcap
 9% [ 5 ]
Biasa
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_vote_lcap14%Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_vote_rcap
 14% [ 8 ]
Menarik
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_vote_lcap78%Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_vote_rcap
 78% [ 45 ]
Total Votes : 58
Disclaimer
TGPL  does not guarantee the reliability, completeness, accuracy, timeliness or up-to-date-ness of the material presented on the Forum Board. The material (photos, videos or texts) is published "as is", and does not represent the official views and opinions of TGPL.
 
Any reliance upon the Material presented on these forums shall be at User's own risk.TGPL does not review the substance of the content posted by users on these forums and is therefore not responsible for any of such content. TGPL merely provides a space for its users to express and exchange their own opinions.
 

Share
 

 Hati-hati kalau self pic kat tandas.........

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeFri Jan 09, 2009 10:22 pm

First topic message reminder :

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Fail10
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com

AuthorMessage
pendekarmustar
Senior Staff
Senior Staff


Posts : 67
Joined : 2009-05-28

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeFri May 29, 2009 9:10 pm

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk
Back to top Go down
Spawn
General Manager
General Manager
Spawn

Male
Posts : 3836
Age : 34
Location : Dasar Laut
Status : pembunuh upahan
Joined : 2008-07-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeSat May 30, 2009 11:21 am

Demetrie wrote:
Kesian awek negero ni....malu besar die ha...

tak la,pasti beliau menafikan,cakap orang superimpos............
Back to top Go down
http://teratak.forumotion.com
ijul
Senior Staff
Senior Staff
ijul

Male
Posts : 46
Age : 31
Location : jb
Status : bujang
Joined : 2009-05-31

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeSun May 31, 2009 1:52 am

iyerkkk...pngotor btl..ahakz...
Back to top Go down
mfarishlando
Marketing Exec.
Marketing Exec.
mfarishlando

Male
Posts : 5334
Age : 39
Location : malacca
Status : married
Joined : 2009-08-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeMon Sep 14, 2009 9:32 pm

cit x snonot.. Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 42942
Back to top Go down
michiru
Secretary
Secretary
michiru

Female
Posts : 1257
Age : 34
Location : kuala lumpur
Status : sedang bagi singa mkn..
Joined : 2009-05-14

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeMon Jan 04, 2010 11:41 am

aduyai ape kejadahnyer lah lepas berak nak amik gambo huhu....
Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 38012
Back to top Go down
hana
Chatbox Manager
Chatbox Manager
hana

Female
Posts : 1358
Age : 33
Location : subang jaya
Status : LoneRANger
Joined : 2009-08-26

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeMon Jan 04, 2010 12:07 pm

dia suka cm gitu michi....
Back to top Go down
http://www.myflippix.com
naza
Executive
Executive
naza

Male
Posts : 1001
Age : 32
Location : cheras
Status : not aza anymore but still sideways
Joined : 2009-08-19

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeMon Jan 04, 2010 1:40 pm

de bangga dgn taik de..keli afrika!
Hahaha
Back to top Go down
qaidah
Manager
Manager
qaidah

Male
Posts : 7753
Age : 37
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeMon Jan 04, 2010 3:02 pm

buat tak nampak yo taik tu...tengok benda lagi satu tu
Back to top Go down
naza
Executive
Executive
naza

Male
Posts : 1001
Age : 32
Location : cheras
Status : not aza anymore but still sideways
Joined : 2009-08-19

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeMon Jan 04, 2010 3:27 pm

de ni nk tnjuk aset2 de ni..tmasuk yg terapung 2..
Hahaha
Back to top Go down
qaidah
Manager
Manager
qaidah

Male
Posts : 7753
Age : 37
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeMon Jan 04, 2010 9:40 pm

mantap poit..taik tu pon mantap tu...dari taik tu dah dapat agak mcm mano bosar eh lub.....eh...wakakaakakakakakaka..negro2
Back to top Go down
naza
Executive
Executive
naza

Male
Posts : 1001
Age : 32
Location : cheras
Status : not aza anymore but still sideways
Joined : 2009-08-19

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeTue Jan 05, 2010 9:11 am

wakaka..pintu blakg dh xleh ttp rpt2..haha..
Back to top Go down
qaidah
Manager
Manager
qaidah

Male
Posts : 7753
Age : 37
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeTue Jan 05, 2010 11:42 pm

wakakakakakaka......mengelebeh poit
Back to top Go down
pakma
Executive
Executive
pakma

Female
Posts : 603
Age : 38
Location : kl
Status : single
Joined : 2008-08-27

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeWed Jan 06, 2010 7:43 am

yait..tsk senonoh betul
eksaited sangat nak ambik gambar sampai lupa belum flush
Back to top Go down
http://zaharuddin.net
qaidah
Manager
Manager
qaidah

Male
Posts : 7753
Age : 37
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeWed Jan 06, 2010 11:14 pm

sajo yo tu...
Back to top Go down
nurulshafika2692
Executive
Executive
nurulshafika2692

Female
Posts : 3414
Age : 26
Location : Serdang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Status : single and available (nak berkenalan??????)
Joined : 2009-06-20

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeFri Jan 08, 2010 1:04 am

suk tul la...
Back to top Go down
http://www.nurulshafikaahmad.blogspot.com/
qaidah
Manager
Manager
qaidah

Male
Posts : 7753
Age : 37
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeSun Jan 10, 2010 12:41 am

busuk kan
Back to top Go down
mfarishlando
Marketing Exec.
Marketing Exec.
mfarishlando

Male
Posts : 5334
Age : 39
Location : malacca
Status : married
Joined : 2009-08-01

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeSun Jan 10, 2010 11:08 am

qaidah wrote:
buat tak nampak yo taik tu...tengok benda lagi satu tu
hilang ghairah ea hahaaha
Back to top Go down
qaidah
Manager
Manager
qaidah

Male
Posts : 7753
Age : 37
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeTue Jan 12, 2010 10:36 pm

wakakakakakaka..berkotol2
Back to top Go down
sham_j80
VIP
VIP
sham_j80

Male
Posts : 113
Age : 38
Location : johor the great
Status : married
Joined : 2009-03-19

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeTue Jan 26, 2010 4:23 pm

uwekkkk... ape la bgmbr kt ctu...
Back to top Go down
qaidah
Manager
Manager
qaidah

Male
Posts : 7753
Age : 37
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitimeTue Jan 26, 2010 7:13 pm

uwek..apo la gambar kat situ...
Back to top Go down
Sponsored content




Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Hati-hati kalau self pic kat tandas.........   Hati-hati kalau self pic kat tandas......... - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down
 
Hati-hati kalau self pic kat tandas.........
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TGPL : Teratak Gambar Pte. Ltd. :: Koleksi Gambar di TGPL :: Gambar Lawak :: Telatah Manusia-
Jump to: