HomeFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
TGPL @ facebook
 
Click
 
 
Bilik Tetamu
Organisasi Teratak Gambar
Chairman
 
Vice Chairman
 
CEO
(Founder)
 
 Directors
(Administrators)
 
Secretary
 
General Manager
(Super Moderator cum Admin)
 
Technical Manager
(Technical Moderator)
 
Managers
(Moderators)
  
Assistant Manager
(Junior Moderator)
 
Chatbox Manager
(Chatbox's Moderator)
 
Marketing Executive
(Active in recruiting new members)
 
Executive
(Most active members)
Latest topics
» Ex Communication A Novel Epub Bud
Tue Oct 11, 2016 1:17 am by laquthaddljfyld

» Ex Communication A Novel Epub Bud
Tue Oct 11, 2016 12:15 am by laquthaddljfyld

» tanda tanda awal jatuh cinta
Sun Dec 16, 2012 2:48 am by apai_chey

» Mengapa Jam Menunjukkan Jam 10.10 ?
Wed Dec 12, 2012 9:33 am by apai_chey

» Adakah anda dapat cari kesilapan?
Thu Dec 06, 2012 4:43 am by fais

» kenduri besar-besaran
Thu Dec 06, 2012 4:40 am by fais

» Hantu Jenglot yang dikaji oleh Seekers Malaysia
Thu Dec 06, 2012 4:38 am by fais

» assalamualikum
Thu Dec 06, 2012 4:35 am by fais

» Fasha sanda kaki rokok?
Thu Dec 06, 2012 4:33 am by fais

» Serangga Pelik Berbentuk Daun
Thu Dec 06, 2012 4:29 am by fais

» Mata Dalam Kemaluan?...
Thu Dec 06, 2012 4:23 am by fais

» Uri Manusia Dibuat Sup Untuk Kecantikan ?
Thu Dec 06, 2012 3:58 am by fais

» lubang gergasi
Sun Apr 29, 2012 6:10 pm by qaidah

» Fosil Bulu Burung Pertama Ditemui
Sun Apr 29, 2012 6:07 pm by qaidah

» dirakamkan semasa kebakaran
Sun Apr 29, 2012 5:57 pm by qaidah

Poll
Teratak Gambar Pte. Ltd
Membosankan
9%
 9% [ 5 ]
Biasa
14%
 14% [ 8 ]
Menarik
78%
 78% [ 45 ]
Total Votes : 58
Disclaimer
TGPL  does not guarantee the reliability, completeness, accuracy, timeliness or up-to-date-ness of the material presented on the Forum Board. The material (photos, videos or texts) is published "as is", and does not represent the official views and opinions of TGPL.
 
Any reliance upon the Material presented on these forums shall be at User's own risk.TGPL does not review the substance of the content posted by users on these forums and is therefore not responsible for any of such content. TGPL merely provides a space for its users to express and exchange their own opinions.
 

Share | 
 

 Kalau teraccept duit koyak (as a cashier)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fais
Assistant Manager
Assistant Manager


Male
Posts : 278
Age : 36
Location : rawang -selangor
Status : single
Joined : 2010-07-16

PostSubject: Kalau teraccept duit koyak (as a cashier)    Sat Jul 24, 2010 4:27 am

Apa nak wat kalau duit yang kita ambil terkoyak tanpa kita sedari?.. nak senang koyak ni duit RM1, RM5, RM10. Kalu rasa2 da dapat duit tu...

1) check kat mana duit tue koyak, melintang ke menegak.Lepas kenal pasti duit tu boleh direpair, cepat2 g amik selotape yang halus tue.

2) kalau duit tue RM1, bukak dulu selotape lama kat duit tue. Bukak perlahan-lahan, duit singgit ni sensitif sket, hehehe :-P. pastu bersihkan kawasan yang lekat tadi ngan air.(jangan banyak sangat air tue, cukup takat lembabkan ja). pastu keringkan kawasan tue.. Alih duit RM1 ke belakang dan letak selotape.(selotape letak kat bahagian belakang). Ini perlukan skikit skill untuk jadikan ia perfect bila dipandang dari hadapan (ni la antara skill jahat aku). masa nak pulangkan baki kat customer tue, selit la duit RM1 tue ngan duit2 biasa yang lain, dengan syarat lampir dari hadapan dan bukak duit tue macam bunga. Garenti dia tak check. (dari pengalaman la). Tapi care ful kalau chinese, diorang ni jenis tengok baki dan kira. Siap renung resit depan kita. Saya biasa la dulu, sampai sen2 pn dia nak berkira.

3) kalau duit RM5 senang sket, sebab ia duit plastik. Buka balutan selotape lama tue, bersihkan dengan air, dan ikuti step2 pada duit RM1. Mesti success pyer.. hehehe

_______________________________________________
Back to top Go down
https://www.facebook.com/ActorFaiz
 
Kalau teraccept duit koyak (as a cashier)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Annoying cashier at a gas station
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TGPL : Teratak Gambar Pte. Ltd. :: Koleksi Gambar di TGPL :: Gambar Lawak :: Benda/Barang-
Jump to: