HomeFAQSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
TGPL @ facebook
 
Click
 
 
Bilik Tetamu
Organisasi Teratak Gambar
Chairman
 
Vice Chairman
 
CEO
(Founder)
 
 Directors
(Administrators)
 
Secretary
 
General Manager
(Super Moderator cum Admin)
 
Technical Manager
(Technical Moderator)
 
Managers
(Moderators)
  
Assistant Manager
(Junior Moderator)
 
Chatbox Manager
(Chatbox's Moderator)
 
Marketing Executive
(Active in recruiting new members)
 
Executive
(Most active members)
Latest topics
» Ex Communication A Novel Epub Bud
Tue Oct 11, 2016 1:17 am by laquthaddljfyld

» Ex Communication A Novel Epub Bud
Tue Oct 11, 2016 12:15 am by laquthaddljfyld

» tanda tanda awal jatuh cinta
Sun Dec 16, 2012 2:48 am by apai_chey

» Mengapa Jam Menunjukkan Jam 10.10 ?
Wed Dec 12, 2012 9:33 am by apai_chey

» Adakah anda dapat cari kesilapan?
Thu Dec 06, 2012 4:43 am by fais

» kenduri besar-besaran
Thu Dec 06, 2012 4:40 am by fais

» Hantu Jenglot yang dikaji oleh Seekers Malaysia
Thu Dec 06, 2012 4:38 am by fais

» assalamualikum
Thu Dec 06, 2012 4:35 am by fais

» Fasha sanda kaki rokok?
Thu Dec 06, 2012 4:33 am by fais

» Serangga Pelik Berbentuk Daun
Thu Dec 06, 2012 4:29 am by fais

» Mata Dalam Kemaluan?...
Thu Dec 06, 2012 4:23 am by fais

» Uri Manusia Dibuat Sup Untuk Kecantikan ?
Thu Dec 06, 2012 3:58 am by fais

» lubang gergasi
Sun Apr 29, 2012 6:10 pm by qaidah

» Fosil Bulu Burung Pertama Ditemui
Sun Apr 29, 2012 6:07 pm by qaidah

» dirakamkan semasa kebakaran
Sun Apr 29, 2012 5:57 pm by qaidah

Poll
Teratak Gambar Pte. Ltd
Membosankan
9%
 9% [ 5 ]
Biasa
14%
 14% [ 8 ]
Menarik
78%
 78% [ 45 ]
Total Votes : 58
Disclaimer
TGPL  does not guarantee the reliability, completeness, accuracy, timeliness or up-to-date-ness of the material presented on the Forum Board. The material (photos, videos or texts) is published "as is", and does not represent the official views and opinions of TGPL.
 
Any reliance upon the Material presented on these forums shall be at User's own risk.TGPL does not review the substance of the content posted by users on these forums and is therefore not responsible for any of such content. TGPL merely provides a space for its users to express and exchange their own opinions.
 

Share | 
 

 tanda tanda awal jatuh cinta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fais
Assistant Manager
Assistant Manager


Male
Posts : 278
Age : 36
Location : rawang -selangor
Status : single
Joined : 2010-07-16

PostSubject: tanda tanda awal jatuh cinta   Sun Oct 03, 2010 3:45 am

fais ingat nk kongsi larr dengan smue..mana tau ade yg pernah ada pngalaman macam ni..nak tau gak mcm mane korg settlekan prob cinta tu??
hehehehhh


ni antara tanda2 nya~
1) u ada ramai kawan tapi dalam banyak-banyak tu .u asyik ingat kat dia sorang jer..dia sihat ke tak..dia dah makan ke belum.. dia ingat kat u ke tak.

2) u jadi resah gelisah kalau tak dapat dengar suara dia, You jadi malap, kelabu asap, tapi bila dengar suara dia U automatik segar bugar, perut lapar terus kenyang..

3) Uiii.. u cemburu bila dia bercerita tentang kecantikan/kehenseman perempuan/lelaki yang dia jumpa.. Kekadang U rasa u kecik hati dengan dia pasal asyik cerita pasal orang lain yang lebih hebat dari U.

4) U dapat jumpa dia sekali jer dalam sebulan so bila dapat jumpa dia U rasa macam dunia ni U yang punya. Balik rumah wajah dia asyik terbayang2 di mata U tapi U pun hairan kenapa U mesti ada perasaan macam tu terhadap dia..

5)Surat, kad raya, tiket bas, sampah atau apa saja pemberian darinya, U akan simpan sampai penuh almari rumah U. Kalau ada lipas gigit salah satu barang pemberian darinya pasti mampus lipas tu U akan gigit balik iii..ganasnyer.. wakakakak?cam betul jerk! heh? :?

6)Kadang kala U sengaja buat perangai nak bagi dia jeles kat U. tapi dia sikit pun takder respon sebaliknya U sendiri yang makan hati..tapi U tak sedar kenapa u buat macam tu.. kenapa u nak bagi dia jeles kat u?

7) U percaya padanya. U sedia berkongsi apa saja cerita dengannya. U juga suka mendengar celotehnya walaupun kadang-kala ceritanya membosankan u. tapi u tetap sudi melayan karenahnya.

Cool Bila family U sebut pasal jodoh, U cakap belum ada calon tapi dalam kepala otak U dok terbayang-bayang U bersanding dengan dia..cis!!

9) Hmm tu adalah secebis perasaan U kat dia. namun apakah makna perasaan tersebut? Nak kata kawan biasa?..kenapa u treat dia bagus semacam jer?Alah mengaku sajalah yang u ni dah jatuh hati padanya..


AND, last but not least? br

10) U tau tak mengikut survey, itu adalah sebahagian daripada tanda-tanda awal orang yang dah JATUH CINTA. Perasaan tu sedikit sebanyak akan menyiksa diri u sendiri. U tau kenapa? Sebab u punya ego tu tinggi sangat pa . susah sangat ker You nak declare yang u ni betul-betul falling in love kat dia..ops.. sorry?perempuan memangla susah sikit. takut perigi cari timba pulak kan..
tapi setiap orang ada cara tersendirinya..

_______________________________________________
Back to top Go down
https://www.facebook.com/ActorFaiz
hana
Chatbox Manager
Chatbox Manager


Female
Posts : 1358
Age : 30
Location : subang jaya
Status : LoneRANger
Joined : 2009-08-26

PostSubject: Re: tanda tanda awal jatuh cinta   Tue Oct 12, 2010 4:11 pm

erk..dah alami...semuanya betol
yang lipas tu je tak betol...

dulu dia ada belikan wardrobe yg kain tuh
then lepas abis blaja, bawak balik kg, pasang semula.
Aku plak dah dapat keja luar kawasan kg.
sebulan skali je balik kg. Bila balik kg, aku tgk wardrobe tu takde!!
mak aku simpan atas LOTENG..aku kutip, aku pasang smula..

lepas sebulan, aku balik kg, wardrobe tu koyak!!
kucing aku yg cakar...aku pegi marah kucing aku!!aku puk kucing tu...
dan aku jahit semula kat mana tempat koyak tu...

pastu aku rasa tak elok letak kat kg..
aku bawak g umah sewa aku..

aku guna wardrobe tu smpai terbarai..........
then aku sedekah kat tong smpah kawasan umah...
Back to top Go down
http://www.myflippix.com
fais
Assistant Manager
Assistant Manager


Male
Posts : 278
Age : 36
Location : rawang -selangor
Status : single
Joined : 2010-07-16

PostSubject: Re: tanda tanda awal jatuh cinta   Thu Oct 14, 2010 3:33 am

mm...ok lah tu....

_______________________________________________
Back to top Go down
https://www.facebook.com/ActorFaiz
michiru
Secretary
Secretary


Female
Posts : 1257
Age : 31
Location : kuala lumpur
Status : sedang bagi singa mkn..
Joined : 2009-05-14

PostSubject: Re: tanda tanda awal jatuh cinta   Thu Feb 09, 2012 3:42 pm

fais dah mcm dotor cinta plak...papepun nice info
Back to top Go down
qaidah
Manager
Manager


Male
Posts : 7761
Age : 35
Location : kualo pilah telapak adat
Status : laki bini
Joined : 2009-06-05

PostSubject: Re: tanda tanda awal jatuh cinta   Sun Apr 29, 2012 6:13 pm

yo ko
Back to top Go down
fais
Assistant Manager
Assistant Manager


Male
Posts : 278
Age : 36
Location : rawang -selangor
Status : single
Joined : 2010-07-16

PostSubject: Re: tanda tanda awal jatuh cinta   Thu Dec 06, 2012 4:31 am

lebih kurang camtu lah Neutral

_______________________________________________
Back to top Go down
https://www.facebook.com/ActorFaiz
apai_chey
Technical Manager
Technical Manager


Male
Posts : 3659
Age : 33
Location : PCI bus 0, device 20, function 2
Status : Unknown Device
Joined : 2008-11-25

PostSubject: Re: tanda tanda awal jatuh cinta   Sun Dec 16, 2012 2:48 am

yang no 3 tu slalu terjadi

_______________________________________________
http://earningsip.com/ref.php?page=act/ref&invcod=95639
Back to top Go down
http://www.telatah.com
Sponsored content




PostSubject: Re: tanda tanda awal jatuh cinta   Today at 12:03 am

Back to top Go down
 
tanda tanda awal jatuh cinta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Laura Speaks CD

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TGPL : Teratak Gambar Pte. Ltd. :: Koleksi Gambar di TGPL :: Gambar Lawak :: Telatah Manusia-
Jump to: